Az életemhez mindig hozzá tartozott a zene, és mikor milyen életszakaszban voltam, olyan stílusú zenét hallgattam. Ami nagyon megfogott és azóta is kitartok mellette, az az elektronikus zene. Ezt a zenei irányzatot a húszas éveim kezdetén kedveltem nagyon meg, imádom a ritmikáját, azt hogy mindig jó kedvre derít, hogy lehet rá táncolni, és minden gondot elfelejtet egy szempillantás alatt. Nagyon jó társaság kovácsolódott össze az elektronikus bulik alkalmával, a közös ízlés és érdeklődési kör nagyban befolyásolja a jó kapcsolatok kialakulását. Nagyon örülök, hogy közel 10 éve ilyen jó társaságban tudok lenni, és élvezni a zene által nyújtott élvezeteket, akár zárt térben vagy éppen egy fesztivál alkalmával. Nagy élményt tudnak nyújtani a szabadtéri bulik, megvan a különleges varázsa, hogy a zene lüktetése a csillagos ég alatt, nem csak hangulatban ragadja el az embert.

A társaságban különböző foglalkozású emberek járnak, így nem csak a tánc és a zene amiről beszélgetünk, hanem a munkáink és a magánélet is témába szokott kerülni.

Egyik ilyen alkalommal Péter arról mesélt, hogy a cégénél nagy változások következnek be, mivel a vezetősége úgy döntött, hogy bővíti a már meglévő munkaerő állományukat, és ez nem csak több emberrel, munkatárssal jár, hanem, hogy az autói létszámát is feljebb kell emelni, hogy az újonnan érkezők számára is tudjanak céges autókat biztosítani. Ez a létszámbővítés folyamatosan történik, ami már pár hónapja zajlik is, így a céges autóik létszáma már megkezdte a bővülését.

Péter főnökei úgy döntöttek, hogy már nem képes egyetlen munkavállalójuk megosztott figyelemmel kezelni a céges autók minden ügyes bajos igényeit, ezért arra az elhatározásra jutottak, hogy flottakezelőt fognak keresni, és szerződést kötni velük. A flottakezelést nagyon népszerű iparággá növi ki magát a kis – és középvállalkozások terén is, mivel nagyon nagy feladatot vesznek le a cég válláról. A megfelelő flotta kezelő kiválasztása a legfontosabb ebben a témában, mivel nagyon sok múlik azon, hogy milyen szolgáltatásokat ad az érdeklődőiknek felkínált csomagokban. Péter főnökei is az interneten keresztül, nagyon sok flottakezelő céget vett górcső alá, mígnem megtalálták az számukra megfelelőt, a következő honlapon: http://www.flottakezeles.hu/, a cég honlapja, nagyon elnyerte a tetszésüket, rögvest látszott, hogy egy nagyon profi gárdáról van szó, akik nem csak a szolgáltatások terén nyújt maximális teljesítményt, hanem nagy hangsúlyt fektetnek az első benyomásra. Az első benyomás pedig nem másként éri az érdeklődőt, mint a honlap megtekintésénél, egy jól eltalált honlap meg tudja nyerni az érdeklődőket, és szerződéskötésre tudja sarkalni őket. Ezen honlap: http://www.flottakezeles.hu/, amely cég mellett végül Péter főnökei döntöttek, nagyon összeszedett és jól átlátható, remek jó tanácsokkal is látják el az érdeklődéssel viseltetett honlapon nézelődőket.

Nem csak remek szolgáltatási csomagokat lehet találni ennél a remek cégnél, minden méretű vállalkozásoknak külön szolgáltatások nyújtva, amely a vállalkozás méreteinek és az autóállományoknak megfelelően alakított. A flottakezelés hasznossága megmutatkozik rögvest, amikor az autók gumikerekeit kell átváltani az évszakoknak megfelelően, vagy éppen akkor, amikor a szervizelésről, de akár egy mosatásról, vagy netántán egy baleset utáni papírozásról, és javíttatásról van szó. Ez a cég minden terhet levesz Péterék válláról. Nagyszerű szolgáltatás nyújtásuk révén, nagyon hamar sikerült szerződést kötniük, a cég mindenben rugalmas volt, a partnereik időbeosztását és igényeit tartotta mindig szem előtt, ezért is sikerült a szerződést nagyon kövező feltételek mellett megkötni. Azóta is megelégedéssel viseltetnek a flottakezelő cég teljesítménye és szakmai hozzáértése tekintetében, valamint amit tudják, mindenhol ajánlják a honlapjukat: http://www.flottakezeles.hu/, ezzel is bizonyítva, hogy mennyire jó választottak, amikor ezen remek cég mellett tették le a javaslatukat. Minden rendben zajlik a gépkocsi állományuk terén, az összes papírmunka napra készen van, amivel nagy terhet vettek le a megrendelőik vállairól. Minden körülményre felkészítő oktatóanyaggal is szolgálnak az oldalon, mely külön megrendelés alkalmával, meg tudnak vásárolni az érdeklődők.

Hova tovább Péter a remekül fenntartott autóban, még jó zenét is tud hallgatni, amikor az ügyfeleikhez megy ki éppen helyszínre. Úgyhogy még munka közben is a kedvenc zenéi szólhatnak.