Mióta az eszemet tudom, azóta érdekel a zene. Most már egészen nagynevű dj lettem, ez a szenvedélyem, én így adok szeretetet. Még a szerelmeim is csak így tudom szeretni, írok nekik egy-két dark vagy horror számot, aztán ha megunom őket, egyszerűen csak lekeverem. Haha, nagyon vicces vagyok! Imádom ezt az életet, meg a zenémet is, én már csak ilyen huszonegyedik századi férfi vagyok. Nagyon szeretnék egyszer igazán boldog lenni, mert sokszor úgy érzem, csak áltatom magam dolgokról, mondjuk arról is, hogy mennyire jól megy nekem az élet, de hát ilyen ez a szakma sokszor, keserű és sivár, az embernek meg szüksége van kellő önbizalomra a túléléshez. Plusz, ha valaki egyébként esztétikát tanul az egyetemen, és sok elméletet olvas, Kantot meg Heideggert, az egy idő után lehozza az életről, akkor is, ha eddig sem volt túlságosan rajta. Mindegy, a zene az jó, szóval szeretem a munkám, tanulni is szeretek, az élet szeretetének ez is neme, nem?

Mindenesetre a dark szemlélethez hozzátartozik az is, hogy az élet több területén extrém legyek. Szóval kamaszként kitaláltam, hogy nekem meg kell szereznem a jogsit nagymotorra, mert az szuper menő és nagyon jó móka, ráadásul azt gondoltam, hogy ha ezt megteszem, közelebb kerülhetek a személyiségem egy rejtett, mélyebb rétegéhez, mert ezt olvastam a pszichológiai magazinban.

Szóval úgy éreztem, kell nekem egy remek hobbi, mert a nélkül nem élet az élet, és mivel a zene a szakmámmá vált, megtettem hobbivá a motorozást.

Sosem éreztem annyira szabadnak magam, átadtam magam a száguldásnak a nagymotoron, és bár nehezen mentem át a vizsgán, majd tennem kellett tesztet, hogy minden rendben van-e velem, végül mégis alkalmasnak bizonyultam. Szerencsére egy balesetet sem okoztam, szóval ügyes vagyok. De amikor pocsolyába léptem egyszer, leszállva a motorról, észrevettem, hogy nem csak sáros, hanem kopott is lett az „új cipőm”.

Föl is mentem a shox.hu oldalára, amit legszívélyesebb motoros barátnőm javasolt nekem, azt mondta, innen válogassak, a motoros csizma kínálata ugyanis ennek az oldalnak a legjobb. Amikor fölléptem az oldalra, egészen le voltam nyűgözve, tényleg nagyon szuper volt itt minden, nem csak a motoros csizmák, hanem a bukósisakok is, azt éreztem, ennél jobb helyet nem is találhattam volna magamnak. A cuccok anyagán látszódott, hogy nem pusztán minőségiek, hanem valóban szeretettel készültek, a motorozás iránti szeretet sütött róluk. Akartam magamnak őket, nem csak a motoros csizmát, hanem az egész kínálatot…

motoros csizmaSzóval jó párat kiválasztottam, bukósisakot is rendeltem, olyat, amit föl lehet nyitni.

Alig vártam, hogy megérkezzen a rendelésem, ki szerettem volna próbálni, meg felpróbálni a dolgokat.

Aztán amikor végül megjött a rendelés, viszonylag gyorsan, teljesen ledöbbentem. Minden tökéletesen passzolt, semmit sem kellett visszaküldeni, hogy nem jó rám, mert csak úgy simultak rám, mint a jó, szófogadó kutyák a láb mellé, ezek a ruhadarabok. Tehát eléggé boldog voltam, azt akartam, hogy anyukám is lássa, szóval még aznap fölhívtam, hogy jöjjön át, nézze meg, mit rendeltem a shox.hu oldaláról. A motoros csizma csak úgy ragyogott a lábamon, a bukósisakon megcsillant a fény, egyszerűen gyönyörű voltam bennük. Anyának is tetszettek a rendelt holmik.

Aztán a barátaimat is áthívtam, először Klárát, aztán Ivettet, találkoztak az ajtóban, volt is nagy lelkendezés, hogy kinek mi tetszik rajtam jobban, de kibékítettem őket azzal, hogy mindkettejük véleménye egyformán érdekel, és nyugodjanak meg, a shox.hu oldaláról rendelt csizma tökéletes.

Boldog voltam, hogy mindenkinek tetszenek az új cuccaim, feszítettem bennük éjt nappallá téve, aztán mentem egy kört a motorral az új felszerelésemben. Természetesen az egész munkatársi köröm a csodájára járt, az emberek lejöttek a fentebbi emeletekről, hogy megkérdezzék, honnan rendeltem a csizmámat, amiben jöttem.

Ajánlom a remek shox.hu oldalát!