Hetek óta már csak motoros boltokat kutattam online, mert mióta ráéreztem a motorozás szabad vadságára, azóta képtelen vagyok leállni vele. Természetesen, mint mindenhol a kétkerekűn ülve is figyelek a jó megjelenésre, ezért keresem hetek óta az internet mélyét, hátha találok valami igen fain motoros szerkót. A jó megjelenés mellett, fontos a biztonság is, és az is, hogy ne legyen dög nehéz a ruha és jól szellőzzön. Sok szempontnak kell megfelelnie a tökéletes ruhakölteménynek, mert miközben a demó dubstep dalaim üvöltenek a fülemben, a maximális élvezetet akarom kihozni a száguldásból! Valamiért ebben az állapotban vagyok a legkreatívabb és tudom utána a munkáimat egy két produceri fogással kiszínezni, amitől valóban egy teljesen agyeldobós muzsika születik. Mikor élőben adom, elő a dalaim a közönség érzi a száguldós hatását, amiben fogant a kész dal, így hatalmas megőrülés volt eddig minden bulimon szerencsére!

Visszatérve a az öltözetre, a tökéletes szettemhez, már csak egy remek kézfedő hiányzott. A többit már összerendeltem innen-onnan. A kutatásom meghozta a gyümölcsét, ami nem volt teljesen édes… Sajnos megtaláltam azt az oldalt, azaz egy jó barátom ajánlotta, ahol nem csak kesztyűt, de minden egyéb öltözet részt meg tudtam volna rendelni. Azért baj számomra ez, mert sokkal jobb kabátot, nadrágot, sisakot, csizmát találtam itt, mint amiket már megrendeltem és már nincs pénzem másra. Pedig annyira, de annyira jó lenne sztornózni a rendeléseim, de már 4 napja leadtam, nem merem visszamondani. A motoros kesztyűt  azonnal megrendeltem.

Csodálkozásomra másnap már kijött az összes többi termékkel együtt… Kicsit jobban működött az a szolgáltatás, mint a többi webshop. Nem is értem, hogy mer valaki úgy webáruházat nyitni, amikor a logisztikai részét nem tudja megoldani. A mai világban igen is sok a 4 nap szállítási idő. AZ embernek nincs ideje napokat várni valamire, a világ pörög. Na sebaj. Mindenből tanul az ember én megtartom magamnak ezt a kiváló oldalt, és ahogy megint lesz pénzem, mindent megveszek róla! A többi ruhát pedig már most elkezdem hirdetni, hogy minél hamarabb vigyék el. Beletörődtem már, hogy bukok egy kis pénzt, de ha van jobb, miért érjem be a rosszabbal?!

Egy hónapon belül, már biztosan repeszteni akarok a vadonatúj szerelésembe, hogy újabb, jobbnál jobb mixeket készíthessek!  Talán újragondolom az arculatát a művésznevemnek és direkt a fémparipa tulajdonosokat veszem célba a zenémmel. Nehéz lesz, mert főleg a hard rock a bevált műfaj náluk, de ideje változtatni. Ez már adott is egy jó ötletet a következő albumcímnek: Roll into break! Megyek is motorozni, egy újabb adag ötletért!