A munkám során több céges bulin szolgáltattam már zenét, de olyanra még nem volt példa, hogy egy egész csapatépítőt kelljen megszerveznem. Most ez is megtörtént.

Az esetek 90 %-ában a helyszín és a programok adottak, nekem csak meg kell érkeznem, és nyomatnom a zenét, lehetőleg úgy, hogy az mindenkinek tetsszen. Most azonban többről volt szó, sőt, igazából a végére kiderült, hogy a zenémre nem is lesz szükség. Az öcsém ugyanis megbízott azzal, hogy az ő céges csapatépítőjükhöz találjak minél hamarabb minél érdekesebb helyszínt.

Jobb ötletem nem volt, így elkezdtem kutatni a Google-ben, és hamar rátaláltam a Balaton PRO-ra: https://balatonpro.hu/csapatepites/. A legjobb, hogy náluk nem is egy, hanem több program közül is lehet választani, és mind különleges, hiszen ez a cég alapvetően hajóbérléssel foglalkozik. Az öcsém ledöbbent, hogy hogy a viharba tudtam ilyen gyorsan egy ilyen szolgáltatást előtúrni neki. Én mondtam, hogy ez a profizmussal jár.

Ha tehát egyszer csak cserbenhagyna a zenei tehetségem, akkor sem kell félnem, mert itt lesz a lehetőség, hogy csapatépő programokat keressek a magyar vállalkozásoknak. Csak egy linket kell küldenem, mint a https://balatonpro.hu/csapatepites/, és már csak ki kell választaniuk, hogy milyen csapatépítésre vágynak. Öcsémék amúgy a sárkányhajózást választották, amihez nagyon zenére nincs szükség, így az én szerepem itt véget is ért a dologban. Majd nézhetem a csapatépítőről készült fotókat utólag, és megveregethetem a vállam, hogy ezt is én intéztem el gyakorlatilag.

Ja, mert ugye nem csak az oldalt küldtem át, hanem végül én is telefonáltam a cégnek – de ezzel már nem volt gond, elég profik a csapatépítő szervezésben ahhoz, hogy félszavakból is megértsék egymást az ügyfelekkel. Én azt mondtam, sárkányhajózás, ők azt kérdezték, mikor. Na jó, ennyire nem egyszerű, de értitek a lényeget. Az öcsémék tehát mehetnek majd evezni, én meg csak abban reménykedek, hogy meg tudom győzni a saját munkatársaimat is egy hasonló programról. Amúgy nem is tudom elképzelni, milyen kifogásuk lehetne ellene.