Ki az, aki nem szeret zenét hallgatni? Szerintem mindenki imádja, a mai világban pedig ez már gyerekjáték. Ott van a számítógép, telefon, internet, egy kattintás és út közben is tudunk zenét hallgatni. De ott vannak a koncertek, fesztiválok, események, ezek mindenkinek az életében ott vannak, a fiatalok különösképpen szeretnek fesztiválozni, sőt, az ő körükben van úgy tényleg igazán elterjedve az elektronikus zene. Én legalább is így gondolom. Természetesen ez nem általánosítás akar lenni, hiszen én sem ezt a fajta zenét hallgatom, de azt tudom, hogy amit idáig én tapasztaltam, az így van. Több fiatalabb korú ismerősöm van, aki ilyet hallgat, mint idősebb.

A húgom is szereti a hasonló zenét, szokott is olyan fesztiválra járni a barátaival, ahol elektronikus zene megy, mindig jól mulat, állítása szerint a nyár fénypontja az, amikor elmennek ide. Tavaly is így mesélt a fesztiválról, amikor voltak, annyi különbséggel, hogy tavaly megismert ott egy pasit, aki végül egy év után megkérte a kezét, most pedig nemrég kiderült, hogy az első közös babájukat várják.

El is kezdték egyből már a legelején a készülődést. Az egész család nagyon izgatott, anyukánk már ezerrel gyűjtögeti a kisbaba ruhákat, nézelődik mindenki, hol érdemes vásárolni. Ők elkezdték a lakás felújítását is, kialakítanak egy babaszobát. Már megbeszéltük, hogy közösen fogjuk kifesteni, nézik a babaágyakat is és még sorolhatnám.

Múltkor találtam az interneten egy weboldalt, ahol nagyon szép és minőségi babakocsit lehet venni. Tudtam, hogy ők még nem tartanak itt, babakocsikat még nem néztek, egyelőre csak a felújítást csinálják. Úgyhogy körbenéztem ezen a weboldalon, megnéztem, milyen a kínálat. Nem tudtam, hogy egy babakocsi ennyibe kerül, bár biztos, hogy mások, akik benne vannak a témában, vagy már van gyerekük, azok tudják az ilyesmit. Nekem új volt a téma, mert én még ezzel nem foglalkoztam. Viszont ahogy nézegetni kezdtem ezeket a babakocsikat, rádöbbentem, hogy ezek igazán jó árak. Minőségi babakocsit kap a pénzéért mindenki, aki náluk vásárol. Itt még testvér babakocsik is vannak, azok is nagyon jól néznek ki. Na, de visszatértem ahhoz, amit kerestem, nem akartam az időt húzni azzal, hogy teljesen eltérek a témától, amiért amúgy is elkezdtem nézegetni azt a weboldalt.

Mivel nem ikrekről van szó, egy kisbaba lesz, ezért a normál babakocsik közül kezdtem el válogatni. Nyilván nem akartam helyettük dönteni, így fel sem merült bennem a kérdés, hogy csak úgy, magamtól kezdem el kiválogatni és aztán megvenni a babakocsit, úgyhogy másnap szóltam is a tesómnak, hogy találtam valamit, ami őt is érdekelné. Átjött hozzám, és megmutattam neki a weboldalt. Egyből szerelembe is esett az egyik babakocsival, úgyhogy megbeszéltük, hogy megbeszéltük, hogy következő napra áthívja a párját is és akkor közösen válogatunk. Én szerettem volna nekik ezzel a dologgal beszállni. Úgy gondoltam, hogy a babakocsi egy olyan dolog, amit nem csak az első két hétben fognak használni, hanem sokkal tovább és én, mint a testvére, szerettem volna olyan dolgot ajándékozni nekik, amit hosszútávon tudnak használni a babával.

Amikor legközelebbi alkalommal már hárman nézelődtünk a bolt kínálata között, kiválasztottunk közösen egyet. Elmentünk utána a boltba, ugyanis a weboldalon fent volt a nyitva tartás is. Külön piros pont, hogy szervizzel kapcsolatban is van nyitva tartás, illetve az is nagyon meggyőző volt, hogy a babakocsinál ott volt egy nagyon részletes leírás, ami által a vásárló elejétől a végéig teljes képet kap arról, pontosan mit is tud az a babakocsi, milyen funkciói vannak és ilyesmi.

Sikeresen megvettük a kiválasztott babakocsit, és nagyon boldog voltam, hogy valami értékessel tudtam hozzájárulni és segíteni nekik, illetve olyasmivel tudtam őket meglepni, ami nekik is nagyon tetszett és hálásak érte. Mindenkinek nagyon tetszik az a babakocsi, és már alig várom, hogy a kis pici megszülessen és majd én is mehessek vele sétálni.