Az ember akkor kezd el elektronikus zenével foglalkozni, amikor rájön arra, hogy a normális hangszerekhez sajnos nincsen tehetsége. Én is azok közé az emberek közé tartozom, akik zongorával kezdték, aztán miután az nem ment, gyorsan áttértek a gitárra, de a húrok nyomták az ujjaimat, túl kemények voltak, szóval végül is a számítógépes program mellé ültem le, és amellett éreztem valódi sikerélményt. Azóta több koncertem is volt már, és bár mindig hangsúlyozom, hogy ez is egyfajta zene, a valódi hangzást, amit rendes hangszerekkel ér el az ember, egyszerűen nem tudja visszaadni ahhoz képest leginkább zajzene, amit mi, a hozzám hasonló elektronikus zenészek csinálunk.

Nekem mindig fontos volt az is, hogy az autómban megfelelő minőségű zene legyen, általában klasszikus zene, hiszen az autó az a térrész, ahol az ember a lakása s a munkahelye után a legtöbb idejét tölti. Én nagyon kényes vagyok a kocsimra is, a lehető legjobbat szerelem bele mindenből – a legbüszkébb mégis a 205 55 r16 nyári gumikra vagyok, amelyeket a gumidiszkont.hu oldaláról rendeltem. Ezek a legkiválóbb minőségű anyagokból készültek, a forró betonon is úgy mennek, mintha semmilyen hőmérsékleti körülmény nem akadályozná meg őket abban, hogy száguldjanak. A kiszállításuk is meglehetősen olcsó volt, ráadásul az ember kénytelen eleve elégedetten hozzáállni a márkához, hiszen olyan kielégítő és informatív weblappal rendelkeznek, hogy egyszerűen nem létezhet egyéb hozzáállás, bele kell törődnünk ők tényleg értik a dolgukat. A feleségem nem szereti, ha beleszólok a dolgaiba, így ő is önállóan szokta intézni magának a saját autójával kapcsolatos teendőket, és összebeszélés nélkül, ő is a 205 55 r16 nyári gumik csodás minőségű abroncsait választotta az oldalról. Össze is nevettünk, hogy nahát, mindkettőnk ízlése jó, bár a párválasztásból már sejthető volt.

Szóval úgy gondolom, hogy ez tényleg az egyik lehető legjobb választás, mármint a 205 55 r16 nyári gumik, ha az ember beruházna jó minőségű és árú autógumira, akkor mindenképpen ezt ajánlom. Ennél semmilyen tekintetben nincs jobb, ha megerőltetném az elmém meg a lelkem, és böngészni kezdenék a neten jobb autógumik után kutatva, akkor sem bukkannék jobbra – a gumidiszkont.hu a lehető legjobb választás, ami az autónkkal történhet!

Szóval minden kedves zenei blogomat olvasó látogatónak üzenem, hogy a kocsi fontos tér, és nem csak zeneileg, bár úgyis nyilván, hanem az alkatrészek tekintetében. Nagyon kell figyelni arra, hogy minden a helyén legyen, főleg a gumik kérdése kardinális kérdés, azon nem szabad spórolni. Válasszátok ti is a gumidiszkont.hu oldalát, hiszen tényleg nem tudtok annál jobbat találni – ez is csak bölcs belátás kérdése.